Υπηρεσία EINVOICING από τη SoftOne:
Πιστοποιημένη έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων για κάθε επιχείρηση λιανικής, με απευθείας σύνδεση με τη myDATA .
Χωρίς Z και φορολογικούς μηχανισμούς. Με ένα μόνο κλικ.

EINVOICING

Έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων λιανικής, με ένα κλικ

EINVOICING Έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων λιανικής από τη SoftOne, μία cloud υπηρεσία πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης (Υ.ΠΑ.Η.Ε.) που απαλλάσσει κάθε επιχείρηση λιανικής από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης και αρχειοθέτησης έντυπων παραστατικών.

Λειτουργώντας στην πλατφόρμα Microsoft Azure , το EINVOICING σας επιτρέπει να εκδίδετε ηλεκτρονικές αποδείξεις, αρχειοθετώντας τες αυτόματα στο Cloud.

EINVOICING

Εκπλήρωση myDATA
σε πραγματικό χρόνο

Επικοινωνώντας online με την πλατφόρμα myDATA, η υπηρεσία EINVOICING εκδίδει ηλεκτρονικές αποδείξεις, ελέγχει, σημαίνει και αυθεντικοποιεί κάθε συναλλαγή πώλησης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ.

Με τον τρόπο αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλετε πιστοποιημένες ηλεκτρονικές αποδείξεις στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους, ενημερώνοντας αυτόματα και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ.
Σε απειροελάχιστο χρόνο!

EINVOICING Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους, με ένα κλικ
EINVOICING Ηλεκτρονική Τιμολόγηση από τη SoftOne

EINVOICING

Λιανική πώληση
 • Καταργήστε έντυπες αποδείξεις και φορολογικούς μηχανισμούς

  Ξεχάστε το κόστος και τις εργασίες συντήρησης, τις εκτυπώσεις, την καθημερινή έκδοση Ζ και τους φορολογικούς μηχανισμούς. Η υπηρεσία EINVOICING σας επιτρέπει να εκδίδετε και να αποστέλλετε ηλεκτρονικές αποδείξεις και στοιχεία λιανικής χωρίς ΕΑΦΔΣΣ, διαβιβάζοντας αυτόματα τις συνόψεις στην πλατφόρμα myDATA .

 • Διασφαλίστε την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σας

  Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των εκδιδόμενων αποδείξεων λιανικής και διασφαλίστε την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τη ισχύουσα νομοθεσία, αποφεύγοντας τα υψηλά πρόστιμα και τα περιττά έξοδα.

 • Ξεχάστε τις ουρές στα ταμεία

  Εξυπηρετήστε ταχύτερα περισσότερους πελάτες, χωρίς συμφόρηση σε γκισέ και ταμεία. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν η υπηρεσία EINVOICING και οι νέες τεχνολογίες υποστήριξης ανέπαφων συναλλαγών, βάζοντας τέλος σε καθυστερήσεις που οφείλονται στη χρήση φορολογικών μηχανισμών και εισπράξεων σε μετρητά.

 • Κάντε τα myDATA απλή υπόθεση

  Προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς αντικαταστάσεις ή αναβαθμίσεις ταμειακών μηχανών. Το EINVOICING αποστέλλει ηλεκτρονικές αποδείξεις λιανικής στους πελάτες -με ψηφιακή σήμανση QR Code- τη στιγμή της συναλλαγής, διαβιβάζοντάς τες ταυτόχρονα στην πλατφόρμα myDATA.

Λιανική πώληση- Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Λιανική πώληση- Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ζητήστε παρουσίαση
της υπηρεσίας EINVOICING

Hλεκτρονική Tιμολόγηση για κάθε επιχείρηση

      Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

  *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

  EINVOICING

  E-SHOP

  Έχετε e-shop; Κανένα πρόβλημα.

  • null

   Ταχύτητα συναλλαγών

   Άμεση έκδοση και διαβίβαση πιστοποιημένου ηλεκτρονικού παραστατικού στον πελάτη σε απειροελάχιστο χρόνο (<1 sec), ακόμη και σε ώρες αιχμής και υψηλής επισκεψιμότητας.

  • null

   Αυτοματοποίηση συναλλαγών

   Real-time έκδοση και αποστολή της ηλεκτρονικής απόδειξης στον αγοραστή με την ολοκλήρωση της αγοράς, χωρίς να απαιτείται πλέον η επισύναψή της με την παράδοση του προϊόντος.

  E-SHOP
  • null

   Κάλυψη myDATA από παντού

   Σήμανση, αυθεντικοποίηση και διαβίβαση όλων των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην ΑΑΔΕ, απευθείας από το EINVOICING, χωρίς την ανάγκη χρήσης φορολογικού μηχανισμού.

  • null

   Πλήρης κάλυψη απαιτήσεων

   Έκδοση και αποστολή κάθε τύπου παραστατικού ηλεκτρονικής πώλησης: τιμολόγιο πώλησης, αποδείξεις και στοιχεία λιανικής πώλησης, πιστωτικό τιμολόγιο κα.

  EINVOICING

  Μοναδικά οφέλη για κάθε επιχείρηση
  Εκδώστε ηλεκτρονικές αποδείξεις λιανικής πώλησης, κερδίζοντας περισσότερα με χαμηλότερο κόστος από την πρώτη κιόλας ημέρα.

  Συμμόρφωση με νομοθεσία

  Αποφύγετε τα πρόστιμα που επιβάλλονται για τη μη έκδοση, ελλιπή έκδοση ή μη διαβίβαση απόδειξης λιανικής στο myDATA της ΑΑΔΕ.

  Φορολογικές διευκολύνσεις

  Περιορίστε κατά δύο (2) έτη το απαιτούμενο χρονικό διάστημα τήρησης των φορολογικών στοιχείων και βιβλίων που υπόκεινται σε έλεγχο από την ΑΑΔΕ.

  Μείωση κόστους έως 80%

  Εκδώστε ηλεκτρονικές αποδείξεις, και μειώστε δραστικά το κόστος χάρη στην αυτόματη αποστολή και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών παραστατικών, χωρίς ανάγκη φορολογικών μηχανισμών.

  Μέγιστη ασφάλεια στο Cloud

  Εξασφαλίστε την ακρίβεια των δεδομένων σας με την εγγύηση που προσφέρει η λειτουργία του EIΝVOICING στις Cloud υποδομές του Microsoft Azure.

  Μηδενική αρχική επένδυση

  Ξεκινήστε άμεσα χωρίς την ανάγκη καμίας αρχικής επένδυσης σε εξοπλισμό ή λογισμικό για τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία EINVOICING.

  Πλήρης Απόσβεση Εξοπλισμού

  Αποσβέστε -στον πρώτο κιόλας χρόνο- κάθε κόστος αγοράς εξοπλισμού (hardware) και λογισμικού (software) που θα πραγματοποιηθεί για τη χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING.

  EINVOICING

  Φορολογικοί Μηχανισμοί
  vs EINVOICING
  Φορολογικός Μηχανισμός ή EINVOICING; Μάθετε τα υπέρ και
  τα κατά των δύο επιλογών κατεβάζοντας το αρχείο εδώ

  Η SoftOne διαβιβάζει τα ηλεκτρονικά παραστατικά των περισσότερων αλυσίδων και καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα.

  Public Group
  Notos
  Inditex
  Folli Follie
  Notos Com
  Euronics
  Grigoris
  Nike
  Pepco
  United Color Benetton
  Leroy Merlin
  Dione