Υπηρεσία EINVOICING από την
IMPACT: Πιστοποιημένη ηλεκτρονική τιμολόγηση για κάθε επιχείρηση, κάθε λειτουργία, κάθε κλάδο δραστηριοποίησης.
Χωρίς υψηλό κόστος και πολυπλοκότητα.

Χονδρική πώληση- Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Χονδρική πώληση

null

Απαλλαγείτε από περιττό
υψηλό κόστος

Δώστε τέλος στη χρήση του χαρτιού και την τήρηση αποθηκών για την αρχειοθέτηση παραστατικών. Με το EINVOICING μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες σας με ένα κλικ, απευθείας από το λογισμικό σας.

null

Εισπράξτε γρήγορα τα χρήματά σας

Μην χάνετε χρόνο σε συνεχή follow-up για την εξόφληση των ανοικτών τιμολογίων σας. Αποστέλλοντας online αυθεντικά παραστατικά μέσω της υπηρεσίας EINVOICING της IMPACT, εισπράττετε τα χρήματά σας σε λιγότερες ημέρες.

null

Ενημερώστε τα myDATA
σε 1 sec

Μην προβληματίζεστε. Εσείς απλά συνεχίστε να εκδίδετε τα τιμολόγιά σας! Σε online σύνδεση με το λογισμικό σας και την πλατφόρμα myDATA, το EINVOICING διαβιβάζει τη σύνοψη των παραστατικών σας στην ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο.

null

Εξυπηρετήστε καλύτερα
τους πελάτες σας

Διευκολύνετε ουσιαστικά τους πελάτες σας, Αποστείλετε άμεσα πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, παραδίδοντάς τους και αρχείο δεδομένων για την αυτόματη εισαγωγή των παραστατικών στο δικό τους σύστημα (μέσω λύσης EDI).

Ζητήστε παρουσίαση
της υπηρεσίας EINVOICING

Hλεκτρονική Tιμολόγηση για κάθε επιχείρηση

      Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

  *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

  Λιανική πώληση

  • Καταργήστε τις ΕΑΦΔΣΣ

   Ξεχάστε το κόστος και τις εργασίες συντήρησης, τις εκτυπώσεις, την καθημερινή έκδοση Ζ, τον όγκο έντυπων παραστατικών. Η υπηρεσία EINVOICING σας επιτρέπει να εκδίδετε και να αποστέλλετε ηλεκτρονικές αποδείξεις και στοιχεία λιανικής χωρίς ΕΑΦΔΣΣ, διαβιβάζοντας αυτόματα τις συνόψεις στην πλατφόρμα myDATA.

  • Ξεχάστε τις ουρές στα ταμεία

   Εξυπηρετήστε ταχύτερα περισσότερους πελάτες, χωρίς συμφόρηση σε γκισέ και ταμεία. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν η υπηρεσία EINVOICING και οι νέες τεχνολογίες υποστήριξης ανέπαφων συναλλαγών, βάζοντας τέλος σε καθυστερήσεις που οφείλονται στη χρήση φορολογικών μηχανισμών και εισπράξεων σε μετρητά.

  • Κάντε τα myDATA απλή υπόθεση

   Προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς αντικαταστάσεις ή αναβαθμίσεις ταμειακών μηχανών. Το EINVOICING αποστέλλει ηλεκτρονικές αποδείξεις λιανικής στους πελάτες -με ψηφιακή σήμανση QR Code- τη στιγμή της συναλλαγής, διαβιβάζοντάς τες ταυτόχρονα στην πλατφόρμα myDATA.

  Λιανική πώληση- Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
  Λιανική πώληση- Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

  E-SHOP

  B2B; B2C; Και τα 2; Κανένα πρόβλημα!

  Η υπηρεσία EINVOICING απλοποιεί οποιαδήποτε online συναλλαγή (χονδρικής ή λιανικής),
  προσφέροντας ασύγκριτη ταχύτητα, ακρίβεια δεδομένων και μείωση κόστους.

  • null

   Ταχύτητα συναλλαγών

   Άμεση έκδοση και διαβίβαση πιστοποιημένου ηλεκτρονικού παραστατικού στον πελάτη σε απειροελάχιστο χρόνο (<1 sec), ακόμη και σε ώρες αιχμής και υψηλής επισκεψιμότητας.

  • null

   Αυτοματοποίηση συναλλαγών

   Real-time έκδοση και αποστολή της ηλεκτρονικής απόδειξης στον αγοραστή με την ολοκλήρωση της αγοράς, χωρίς να απαιτείται πλέον η επισύναψή της με την παράδοση του προϊόντος.

  E-SHOP
  • null

   Κάλυψη myDATA από παντού

   Σήμανση, αυθεντικοποίηση και διαβίβαση όλων των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην ΑΑΔΕ, απευθείας από το EINVOICING, χωρίς την ανάγκη χρήσης φορολογικού μηχανισμού.

  • null

   Πλήρης κάλυψη απαιτήσεων

   Έκδοση και αποστολή κάθε τύπου παραστατικού ηλεκτρονικής πώλησης: τιμολόγιο πώλησης, αποδείξεις και στοιχεία λιανικής πώλησης, πιστωτικό τιμολόγιο κα.

  Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην Πράξη!

  Αναβαθμίστε σήμερα τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
  Περάστε στην εποχή της πραγματικής ηλεκτρονικής τιμολόγησης
  με την πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING της IMPACT.