Η ηλεκτρονική τιμολόγηση σε συμβάσεις μεταξύ οικονομικών φορέων και Δημοσίου είναι πλέον υποχρεωτική. Η υιοθέτηση του μέτρου εφαρμόζεται σταδιακά και ένας από τους πρώτους κλάδους που επηρεάζονται είναι αυτός της παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, καθώς πολλές επιχειρήσεις του κλάδου συναλλάσονται καθημερινά με το δημόσιο. Η IMPACT προσφέρει την υπηρεσία B2G EINVOICING για την ηλεκτρονική τιμολόγηση του δημοσίου, διασφαλίζοντας συμμόρφωση και αυτοματοποίηση διαδικασιών. Η εν λόγω υπηρεσία λειτουργεί μέσω cloud και είναι συμβατή με κάθε σύστημα ERP, ενώ προσφέρει πολλαπλά επιχειρησίακά οφέλη σε προμηθευτές, εκμηδενίζοντας τα σφάλματα και διευκολύνοντας τη διαδικασία της τιμολόγησης συνολικά.

ΝΕΑ


Ενημερωθείτε για το πως επηρεάζει η υποχρεωτικότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης τον κλάδο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τα οφέλη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο Δημόσιο με ένα κλικ εδώ!

Παρακολουθήστε δωρεάν τα ενημερωτικά webinars της IMPACT, για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Δημόσιο!

Μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία B2G EINVOICING της IMPACT μέσα από αυτό το σύντομο Video!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

21st CFO Forum, Accelerate your future-readiness

Η IMPACT συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στο 21ο CFO Forum της KPMG “Accelerate your future-readiness”. Το συνέδριο καλωσόρισε όλα τα Οικονομικά Στελέχη της αγοράς σε μια συναρπαστική ημέρα συζητήσεων, παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και networking.

Η IMPACT εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Βαγγέλη Χατζηγεωργίου, CEO, και William Δράκο, Business Development Director. Ο κος Χατζηγεωργίου μίλησε για το ρόλο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και κατ’ επέκταση της ίδιας της IMPACT, στην διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, σε μια ομιλία με τίτλο «Digital Transformation and the Future of Electronic Invoicing: Unleashing Efficiency and Innovation». Ο κος Δράκος συμμετείχε σε ένα πολυμελές panel, πλαισιωμένος από σημαντικούς CFOs και CIOs κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, με το ακόλουθο θέμα συζήτησης «The CFO Role at the Digital Transformation Journey».

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ


Ζητήστε παρουσίαση
της υπηρεσίας B2G EINVOICING

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο Δημόσιο

        Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου*

    *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική