Hotel News

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση καθίσταται σταδιακά υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις. Ένας κλάδος με ιδιαίτερες ανάγκες που ωφελείται πολύ από τον ψηφιακό μετασχηματισμό των συναλλαγών (μεταξύ άλλων) είναι ο κλάδος της φιλοξενίας. Ο κλάδος είναι πολύπλοκος με μικρές επιχειρήσεις, μεγάλες μονάδες, αλυσίδες με διάσπαρτα ξενοδοχεία, εκατοντάδες ή και χιλιάδες υπαλλήλους, μόνιμους και εποχικούς, δεκάδες προμηθευτές κ.λπ. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η επιχείρηση θα πρέπει να διαχειρίζεται κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, ηλεκτρονικά και μη, από το δικό της site, από sites τρίτων, tour operators, online και φυσικούς, μετα-μηχανές αναζήτησης… η λίστα δεν έχει τέλος.
Όλα τα προηγούμενα συνθέτουν ένα πολύπλοκο παζλ το οποίο ο ξενοδόχος καλείται να λύσει με ένα σύγχρονο PMS (Property Management System), το οποίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη σουίτα διαχείρισης με λειτουργίες ERP, CRM, HR και POS. Εκτός από τη διαχείριση των παραπάνω λειτουργιών το σύστημα εκδίδει αποδείξεις και παραστατικά.
Για όλα αυτά απαιτείται αφενός απευθείας διαβίβαση στο myDATA για τις αποδείξεις λιανικής, αλλά και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση προς τους πελάτες, ηλεκτρονική αποστολή συνοδευτικών εγγράφωνακόμα και προς το Ελληνικό Δημόσιο όπου αυτό βρίσκει εφαρμογή..

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που έχει αποδείξει την αξία της στην ελληνική αγορά και είναι σε θέση να καλύψει τον κλάδο της φιλοξενίας με το παραπάνω είναι το EINVOICING της IMPACT. Πρόκειται για μια λύση που εμπιστεύεται η πλειονότητα των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, το 69,2% των παραστατικών που έχουν εκδοθεί μέσω πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης έχουν διαβιβαστεί μέσω της IMPACT.
Η υπηρεσία EINVOICING της IMPACT, αποτελεί μία από τις πρώτες λύσεις που έλαβε αδειοδότηση από την ΑΑΔΕ για την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για τιμολόγηση τόσο στον τομέα της λιανικής (B2C), όσο και των προμηθευτών τους (B2B), αλλά και του Δημοσίου (B2G).

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του EINVOICING είναι ότι είναι μια cloud υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται κανενός είδους εγκατάσταση στα συστήματα της επιχείρησης, ούτε κάποια επένδυση σε hardware. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διασύνδεση στο σύστημα PMS/ERP του ξενοδοχείου, κάτι που γίνεται απρόσκοπτα από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της IMPACT και των συνεργατών της, καθώς το EINVOICING έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδέεται real-time με οποιοδήποτε εμπορικό λογισμικό της αγοράς και με την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

Πλεονεκτήματα

  • Αποδείξεις και τιμολόγια: Διαβίβαση αποδείξεων και τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA τη στιγμή της έκδοσής τους.
  • Δελτία παραγγελίας: Άμεση αποστολή ηλεκτρονικών δελτίων παραγγελίας προς τους προμηθευτές με δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής.
  • 100% κάλυψη των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου: Κρατήσεις δωματίων από πολλαπλά κανάλια, έκδοση αποδείξεων φόρου διαμονής, άμεση απόδοση τέλους παρεπιδημούντων.
  • Συγκεντρωτική διαχείριση παραστατικών από πολλαπλά συστήματα (POS, PMS) σε ένα ενιαίο περιβάλλον.

 

Το EINVOICING είναι η απόλυτη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό γενικότερα. Καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους, από μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης δωματίων, μέχρι μια μεγάλη μονάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι τη λύση της IMPACT έχουν εμπιστευτεί εμβληματικές ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας όπως η αλυσίδα Brown Hotels, το Mandarin Oriental, Costa Navarino, τα Domus Hotels και το ξενοδοχείο Hilton, μεταξύ άλλων.